Kirjoittajasta

Nimimerkin takaa

Kirjoittaja on 39-vuotias helsinkiläinen mies, joka pysyttelee toistaiseksi nimimerkin takana.

Teen tavallista päivätyötä, joten kirjoittaminen on minulle tällä hetkellä pelkästään harrastus. Tosin se on kaikista harrastuksistani ehdottomasti tärkein. Kirjoittaessa rentoudun ja pystyn irrottautumaan arjen huolista sekä ennen kaikkea saan koetella luovuuttani.

Fantasiakirjallisuutta olen lukenut lapsesta saakka ja voin nimittää itseäni jonkinlaiseksi fantasianörtiksi. Jossain vaiheessa minussa heräsi palo rakentaa itse sellainen fantasiatarina, josta juuri minä pitäisin. Sillä tiellä tässä ollaan.

Taru punaisesta tähdestä -sarja oli yli vuosikymmen sitten aloitettu projekti, joka on vuosien kuluessa kasvanut viiden osan pituiseksi kokonaisuudeksi. Vaikka kirjoittaisikin joskus jotain muuta romaanin mittaista, luulen että tämä luomani fantasiamaailma pysyy minulle aina rakkaimpana.

Toistaiseksi kirjasarjani on luettavissa ainoastaan näillä sivuilla. Voi olla, että jonakin päivänä julkaisen sen myös painettuna omakustanteena, mutta tässä vaiheessa olen oikein tyytyväinen verkkojulkaisuun. Lopulta pääasia on kuitenkin lukijoiden tavoittaminen.

Toivon, että viihdytte Joselin ja kumppaneiden seikkailujen parissa yhtä hyvin kuin minä olen viihtynyt niin monet vuodet. Kaikenlainen lukijapalaute ilahduttaisi minua kovasti, voit jättää sitä esimerkiksi täällä.

Kiitän kaikkia esilukijoitani ja projektissa muuten auttaneita.

- Muuttohaukka -