Varjoisa polku

Taru punaisesta tähdestä osa 1

Synopsis

Eletään kevätkylvöjen aikaa suuressa ja mahtavassa Andiolin keisarikunnassa. Näennäisestä seesteisyydestä ja kansan hyvinvoinnista huolimatta kaikki ei ole valtakunnassa täysin mallillaan. Päättymätön sota jatkuu maan itärajalla, vallanhimoinen Varjon Risti -järjestö punoo juoniaan, eikä keisari ole näyttäytynyt julkisuudessa vuosikausiin. Myös jokin paljon vaarallisempi kerää voimiaan kaikessa hiljaisuudessa.

Samaan aikaan 16-vuotias Josel Sandkan ja hänen ystävänsä - seikkailunhaluinen Franz, huoleton Darren ja rauhallinen Bartos - viettävät tavallista nuorukaisten elämää Andiolin rauhaisassa eteläosassa sijaitsevassa kotikaupungissaan Paidoksessa. Synkkä varjo kuitenkin leijuu kaupungin yllä, ja oudot salaisuudet tunkeutuvat Joselin elämään. Äkkiä Paidos ei enää olekaan turvallinen paikka asua, ja Josel joutuu pakomatkalle seurassa, joka ei todellakaan vastaa hänen toiveitaan.

Mitä tapahtuu, kun juonien verkko ympärillä kiristyy ja Andiolin keisarikunta vedetään mukaan peliin, jossa panoksena on koko ihmiskunnan tulevaisuus?

Varjoisa polku

Löydät alta tähän mennessä julkaistut luvut.

10. luku

11. luku

12. luku

13. luku

14. luku

15. luku

16. luku

17. luku

18. luku

19. luku

20. luku

21. luku

22. luku

23. luku

24. luku

25. luku

26. luku

27. luku

Loppunäytös

Kartta ja henkilöluettelo