Tietoa kirjasarjasta

Hyppää mukaan huimaan seikkailuun! Taru punaisesta tähdestä pitää sisällään jännittäviä käänteitä eikä jätä fantasiakirjallisuuden ystävää kylmäksi.

Tarinan tausta

Pari tuhatta vuotta sitten käydyt myyttisen unohduksen ajan sodat ovat enää haalea muisto, joka joutaa kansantarustojen sivuille pölyttymään. Niin olkoon, vaikka unohdus tuhosi maailman perustuksia myöten ja pyyhkäisi teknologisen kehityksen vuosisatoja taaksepäin. Sitä, miksi unohdus tapahtui ja mikä sen aiheutti, ei muista enää kukaan. Eikä sillä ole tavallisille ihmisille väliäkään.

Pohjoisen suuret valtiot, Andiol ja Malkania kukoistavat eikä pääosa kansasta juuri puutetta näe. Edes se ei vaivaa Andiolin asukkaita, että maan itäisillä rajaseuduilla asemasota pelättyä Ksingien valtakuntaa vastaan on jatkunut kymmenet vuodet. Keisari ja armeija pitävät kansastaan kyllä huolen.

Laftakom Harmaakäsi -niminen mies kokosi aikoinaan ympärilleen veljeskunnan palauttaakseen ihmiskunnan muistiin unohduksen pois pyyhkimiä tietoja ja taitoja - johdattaakseen kansakunnat uusiin loiston päiviin. Työ ei tullut koskaan valmiiksi.

Puoli vuosisataa veljeskunnan sortumisen jälkeen vanhat viholliset kaivautuvat taas koloistaan esiin ja joukko nuoria tempautuu mukaan seikkailuun, joka mullistaa heidän koko elämänsä. Samaan aikaan taivaalle syttyy punainen tähti.

Kirjasarjasta

Taru punaisesta tähdestä -fantasiasarja käsittää viisi osaa. Pääosa kirjasarjan tapahtumista sijoittuu alla kuvatussa kartassa näkyvälle alueelle: Andiolin keisarikuntaan ja Malkanian suurherttuakuntaan.

Sarjan myöhemmät osat on kirjotettu loppuun, joten lukijan ei tarvitse pelätä että Taru punaisesta tähdestä jäisi kesken. Vielä julkaisemattomia osia viimeistellään saadun lukijapalautteen perusteella.

Sarjan osat:
Varjoisa polku
Sininen Kuu
Pimeys piirittää
Unten peili
Kohtalon koskettamat

Kirjoittaja jättää vielä avoimeksi, seuraako myöhemmin jatko-osia tai muita päätarinaa taustoittavia tekstejä.

Kuvitus

Lukujen alkuja elävöittävät hahmokuvat on piirtänyt Iida Kiela. Voit tutustua Iidan taiteeseen lisää hänen kotisivuillaan: https://iidarts.artstation.com

Uusia hahmokuvia esitellään sitä mukaa kun tarina etenee.

Kartta on luotu Inkarnate-ohjelmalla ja sitä saatetaan vielä päivittää.